Betalningsinformation

E-faktura

E-faktura är en digital faktura som skickas direkt till din internetbank. När du ser fakturan i din internetbank godkänner du den för betalning med ett klick. E-faktura innebär att du får fakturan snabbare än pappersfakturor som skickas via post och risken för att fakturan kommer bort under hanteringen försvinner. Tack vare att pappershanteringen försvinner är e-faktura ett klimatsmart alternativ.

E-faktura går att kombinera med autogiro. Vid byte av bank ansvarar du själv för att anmäla e-faktura i den nya banken.

Tjänsten kostar inget och så här gör du för att ta emot e-fakturor från oss (Tillvägagångssättet kan skilja sig något beroende på vilken bank du har):

  1. Logga in på din internetbank.
  2. Välj "e-faktura" och "anslut leverantör".
  3. Sök efter "Ånge Energi". Klicka på resultatet och fyll i de nödvändiga uppgifterna. Skicka in.

Image

E-postfaktura

Faktura via e-post är en tjänst där fakturan skickas som en PDF till din mejladress. Du betalar sedan fakturan som vanligt genom din internetbank. För att ändra till e-postfaktura skickar du ett mail till info@angeenergi.se.

Autogiro

Autogiro är ett enkelt och bekvämt sätt att betala fakturan. Din faktura betalas automatiskt från ditt bankkonto på förfallodagen. Hör av dig till oss så skickar vi dig en blankett.

Pappersfaktura

Pappersfaktura får du automatiskt om du inte har gjort ett aktivt val av digitalt fakturaalternativ. Du kan när som helst byta till ett annat alternativ. Pappersfaktura kostar inget extra.